Chelsea håller avståndet i toppen

Chelsea slog Aston Villa utan vidare problem hemma på Stamford Bridge efter tre mål från tre olika målskyttar.

Oscar

Chelsea höll avståndet i Premier Leagues topp när Southampton och Manchester City också vann sina matcher. Bara sju minuter in på mötet med Aston Villa hemma på Stamford Bridge tog man ledningen.
Willian stod för en fin framspelning till Oscar som klippte till direkt och gav Londonlaget 1-0.

I den andra halvleken utökade hemmalaget två gånger om. Först genom Diego Costa som nickade in ett inlägg från Cesar Azpilicueta och sedan genom Willian som utnyttjade en retur.

Segern innebär att Chelsea fortsatt har tre poäng ner till Southampton och fem poägn ner till trean Manchester City.

Publicerad 2014-09-27 kl 18:15