Chelsea körde över rival - vidare i FA-cupen

Women´s Superleague

Chelsea gick enkelt vidare i FA-cupen.
Storklubben körde över Charlton med 4-0.

Chelsea, med Magdalena Eriksson i startelvan och Jonna Andersson på bänken, hade under söndagen inga problem med att avfärda lokalrivalen Charlton och gå vidare i FA-cupen. Men det var däremot först i andra halvan av matchen som det lossnade ordentligt.

Chelsea fick vänta fram till slutminuterna i första halvlek innan Drew Spence gjorde 1-0 och sedan fyllde Murphy på med två mål och Emily Spence ytterligare ett mål i andra halvlek till seger med hela 4-0 och avancemang till femte omgången i turneringen.

Eriksson spelade hela matchen, medan Andersson fick stanna kvar på bänken i 90 minuter. I ligaspelet är Chelsea trea med en poäng upp till Arsenal på andraplats och Manchester City i ligaledning. Chelsea har dock en match färre spelad än toppkonkurrenterna.

Publicerad 2020-01-26 kl 17:06