Chelsea körde över West Ham i Londonderbyt - Abraham tvåmålsskytt på två minuter

Efter två raka förluster studsade Chelsea tillbaka.
Laget vann Londonderbyt mot West Ham med 3-0.
- Jag måste hjälpa laget med antingen mål eller assist, säger tvåmålsskytten Abraham efter matchen.

Londonderby avslutade Premier League-omgång nummer 14. Chelsea tog emot West Ham. Chelsea var inne i en formsvacka, samtidigt som West Ham hade börjat säsongen bra. Inför matchen låg Chelsea på åttonde plats, och West Ham på tionde plats.

Efter bara några minuter fick Declan Rice bollen i djupet efter en snabb frispark, mittfältaren rundade målvakten och la in 1-0 - men målet dömdes bort. Declan Rice som alltså spelade i Chelsea som ung, med släpptes eftersom han inte höll måttet.

Bara minuter senare skulle i stället Chelsea ta ledningen. Mason Mount slog in en perfekt hörna som Thiago Silva nickade in perfekt, hans andra i Premier League. 1-0 Chelsea.

Chanserna var många i den första halvleken, men 1-0 stod sig.

Med dryga 15 minuter kvar av matchen kom 2-0 Chelsea, Timo Werner spelade lite turligt fram till Tammy Abraham som kunde sätta dit 2-0. Och efter mindre än två minuter senare kom även 3-0, och det var dags för Abraham igen. Mount slog in ett inlägg som via målvakten hittade Abraham på bortre.

Matchen slutade 3-0, och Chelsea tog chansen att hänga på i toppen av Premier League. De ligger nu på 5:e plats, sex poäng bakom serieledarna Liverpool. West Ham befinner sig efter förlusten på 10:e plats. Härnäst väntar match mot Arsenal för Chelsea, och Brighton för West Ham.

- Jag måste hjälpa laget med antingen mål eller assist, eller bara vara ett hot. Det handlar om att göra mål, och vara på rätt ställe, säger tvåmålsskytten Abraham till BBC efter matchen och fortsätter:

- Det är fortfarande för tidigt att titta på tabellen, vi måste bara fortsätta plocka tre poäng.

Chelsea: Mendy - Azpilicueta, Zouma, Silva, Chilwell - Kante, Jorginho, Mount - Pulisic, Abraham, Werner

West Ham: Fabianski - Coufal, Balbuena, Ogbonna, Cresswell - Noble, Rice, Soucek - Bowen, Haller, Fornals