Chelsea nya serieledare - efter mål ur offside-position

MAN UTD-CHELSEA 1-2 (0-1)
0-1 19' Cole
0-2 78' Drogba
1-2 80' Macheda

Chelsea är ny serieledare i Premier League efter att ha besegrat Manchester United med 1-2 på bortaplan.
Matchvinnare blev inhopparen Drogba som gjorde avgörande 0-2 med tolv minuter kvar att spela.

Men var det offside?

Ja, enligt TV-reprisen kom passningen aningen sent.
Men ingen av Manchester Uniteds spelare protesterade.

Matchen inleddes i ett lågt tempo. Cheslea var det bästa laget i den första halvleken och gjorde också matchens första mål när Malouda tog sig förbi Manchester Uniteds vänsterförsvar och spelade fram Cole som enkelt klackade in bollen.

I andra halvlek var Manchester United det bättre laget men det var Chelsea som ökade ledningen till 0-2 på den uppmärksammade offsidesituationen.

Två minuter senare reducerade Manchester Uniteds Macheda.

Även det var ett omdiskuterat mål eftersom målskytten tog bollen med handen.
Chelsea leder nu Premier League två poäng före Manchester United med fem omgångar kvar att spela.