Chelsea segrade igen - Oscar och Fabregas nätade

Crystal Palace skapade nerv med ett sent reduceringsmål. Men serieledande Chelsea kunde hålla undan och vinna med 2-0 efter mål av Oscar och Cesc Fabregas.

Ligaledarna Chelsea besökte Selhurst Park och Crystal Palace. Då saknades skyttekungen Diego Costa. Spanjoren är skadad och det är oklart hur länge han blir borta.

Men Chelsea fick en drömstart även utan Costa. I den sjätte minuten förvaltade Oscar en frispark på bästa sätt. Speroni i Palace-målet tjuvade lite och hann inte tillbaka när brassen slog bollen hårt i målvaktens hörn.

Strax innan halvtid fick Cesar Azpilicueta lämna planen efter att ha fått rött kort efter att ha gått in med dobbarna före mot Joe Ledley. Den vårdslösa tacklingen rörde upp känslorna på planen.

Strax efter fick även hemmalagets Delaney syna domarens röda kort då han välte omkull Loic Remy och fick sitt andra gula för dagen.

I den andra halvleken behövde Chelsea lika lång tid som i första, sex minuter, för att hitta rätt. Efter ett vackert klapp klapp-spel fick Cesc Fabregas ett friläge och placerade säkert in bollen bakom Speroni.

Det skulle ändå bli lite nerv i matchen när Frazier Campbell reducerade i den 90:e minuten. Men hemmalaget kom inte närmare än så och Chelsea tog en ny seger - den sjunde av åtta möjliga den här säsongen.

Publicerad 2014-10-18 kl 17:57