Chelsea utklassade Bolton - imponerade stort på Reebok Stadium

Chelsea tog en imponerande seger borta mot Bolton. Segersiffrorna skrevs till 4-0 - bland annat efter ett dunderskott av Drogba.

Bolton inledde matchen klart bäst och tryckte tillbaka Chelsea. Men mitt i pressen stack Chelsea upp och Drogba fick bollen 35 meter från Boltonmålet - och tryckte till - ett fantastisk skott som Jääskeläinen inte hade en chans på.

Innan halvtids paus skulle sedan Malouda sätta dit 2-0, ett oerhört viktigt mål för pressade Chelsea.

Tio minuter in i andra halvlek är det sedan dags för anfallare nummer tre i Chelsea att göra mål nummer tre för Londonlaget.

Ramires skulle sedan göra sitt första mål i Premier League när han fick bollen utanför straffområdet och bredsidade in 4-0 - via Jaaskelainen.

Bolton: Jussi Jääskeläinen; Gretar Rafn Steinsson, Gary Cahill, Zat Knight, Paul Robinson; Martin Petrov, Fabrice Muamba, Stuart Holden, Matthew Taylor; Kevin Davies, Johan Elmander

Chelsea: Petr Cech, Jose Bosingwa, Branislav Ivanovic, John Terry, Ashley Cole; Michael Essien, Ramires, Mikel; Nicolas Anelka, Didier Drogba, Florent Malouda

Publicerad 2011-01-24 kl 23:07