Chelsea vägrar förlora

Noll förluster och noll insläppta på hemmaplan - Chelsea maler vidare i Premier League.

Chelsea bjöd återigen hemmapubliken på vinst i Premier league. På lördagen var det Wolverhamptons tur att lämna Stamford Bridge utan poäng, efter förlust 0-2 mot serieledarna.

Inte en enda boll har rullat in i Chelseas eget mål på hemmaplan - inte heller i lördagens match. I motsatt bur blev det däremot två mål.

Florent Malouda gav Chelsea ledningen i första halvlek och Salomon Kalou punkterade matchen med nio minuter kvar.

Med tre nya poäng drar Chelsea ifrån i tabelltoppen och har nu fem poäng ner till tvåan Manchester City som möter Arsenal på söndag.

Publicerad 2010-10-23 kl 18:59