Chelsea vände och vann mot Sunderland

Sunderland-Chelsea 1-3
1-0, 18', Bent; 1-1, 52', Ballack; 1-2, 60', Lampard (straff); 1-3, 70', Deco

Chelsea är fortfarande obesegerade i Premier league-fotbollen efter 3-1 mot Sunderland.

Hemmalaget chockade dock Chelsea med att göra 1-0 i den 18:e minuten. Kenwyne Jones fick i väg ett skott som blockerades av bortaförsvararen Branislav Ivanovic, på returen var Darren Bent framme och stötte in ledningsmålet.

Därefter var det Chelsea som hade de hetaste chanserna men den efterlängtade kvitteringen kom först sju minuter in på andra halvlek. Efter Frank Lampards hörna nickade Ivanovic ner bollen till Michael Ballack som klippte till med vänsterfoten.

Några minuter senare tog Chelsea över också ledningen när tvåmålsskytten i premiärsegern mot Hull, Didier Drogba, fälldes i straffområdet och Lampard satte en hård straff i vänsterhörnet.

3-1 ordnade Deco, framspelad av José Bosingwa, med ett skruvande skott.