Chelsea vidare i FA-cupen – omspel väntar för Tottenham

FA-cupen

Chelsea slog ut Hull och för Tottenham väntar omspel mot Southampton.
Här är alla resultat från lördagens matcher i FA-cupen.

Premier League fick ställa sig åt sidan under lördagen i England – då FA-cupens fjärde omgång var på tapeten.

På KCOM Stadium tog Hull, tolva i Championship emot Chelsea, fyra i Premier League. Gästerna fick en smakstart på matchen och tog ledningen redan efter sex minuter genom Michy Batshuayi. 20 minuter in på den andra halvleken utökade Fikayo Tomori till 2-0 innan Kamil Grosicki reducerade till 2-1 tolv minuter från slutet. Men, Chelsea höll undan, vann matchen och tog sig vidare till nästa runda.

För José Mourinho och Tottenham väntar däremot omspel. Heung-Min Son gav förvisso Spurs ledningen borta mot Southampton, men tre minuter från full tid kvitterade ”The Saints” genom Sofiane Boufal och såg därmed till att omspel väntar lagen emellan.

Övrigt i FA-cupen den här lördagen då? Det mest anmärkningsvärda var kanske att West Ham förlorade hemma mot West Bromwich och är därmed utslagna.

Nedan ser du samtliga resultat från lördagens matcher i FA-cupen.