Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND

Chelseas Kalou vill spela för Wenger: "Han är fantastisk"

Salomon Kalou hyllar Arsenals tränare Arsene Wenger. Hans uttalanden om lokalkonkurrenten lär göra en del av Chelseas fans upprörda.
- Han är en fantastisk tränare och jag vet att alla spelare i världen drömmer om att få spela för honom, säger han till Setanta.

Efter succén mot Juventus i Champions League kan Chelseas Salomon Kalou ha gett sig ut på djupt vatten. Anfallaren hyllar lokalkonkurrenten Arsenal och klubbens tränare Arsene Wenger.
- Övervägde han att värva mig? Det är en stor ära för mig, säger han.
- Han är en fantastisk tränare och jag vet att alla spelare i världen drömmer om att få spela för Arsene Wenger. Jag har stor respekt för honom, han är en av de bästa tränarna i världen, så varför skulle jag inte ha det?, säger han.

Kalou berättar också att han har många vänner i Arsenal.
- Jag har fortfarande kontrakt med Chelsea men självklart har jag många vänner som spelar i Arsenal - Kolo Toure, Emmanuel Eboue och Emmanuel Adebayor. De uppnår fantastiska saker i Arsenal och att se dem spela är vackert.

När säsongen är slut kommer Kalou ta sig en funderare på framtiden.
- Just nu trivs jag i Chelsea och jag hoppas att det jag vill ska hända, händer. Jag tänker tänka på framtiden när säsongen är slut.

Publicerad 2009-02-26 kl 09:38