Chelseas kross - slog Everton med 5-0

Chelsea smyger tillfälligt upp i serieledning efter att ha krossat Everton med 5-0.

Antonio Contes Chelsea verkar ha hittat rätt. Trots förlust mot West Ham för två veckor sedan har laget visat upp en stabilt försvarsspel med två insläppta mål på de senaste fem matcherna.

Och det var just West Ham som Everton lyckades besegra i den förra omgången. Ronald Koemans gäng hade dessförinnan fem raka matcher utan seger.

Men mot Chelsea blev det återigen en förlust. Och det med råge.

Antonio Contes mannar körde över Everton med hela 5-0 efter två mål från Eden Hazard.

I minut 19 och 20 small det till i Evertons kasse. Först höll sig nämnde Hazard framme och satte 1-0 för att minuten senare få se Marcos Alonso göra sitt första mål i Chelsea-tröjan.

Därefter utökade Diego Costa ledningen till 3-0.

Det var inte slut där. Drygt tio minuter in i den andra halvleken slog Eden Hazard till på nytt och utökade till 4-0.

Everton lyckades inte täppa igen läckan bakåt. Pedro kunde sätta 5-0 på en retur från nära håll, vilket också blev slutresultatet.

Chelsea går därmed upp som etta i Premier League, med en match mer spelad än Liverpool och Arsenal som båda har chansen att gå om de blåklädda.