Chelseas kross: Körde över All star-lag

Chelsea verkar redo att dra igång säsongen. Idag blev det seger med 8-1, mot "Indonesia All Stars"

Demba Ba stod för ett av målen för Chelsea.

Chelsea har avslutat sin Asien-turné, och man gjorde det övertygande. Även om motståndet, i form av ett Indonesiskt All Star-lag, måhända inte riktigt höll högsta klass var segersiffrorna trots det imponerande; 8-1.

Efter 22 minuter spel öppnade Eden Hazard upp målskyttet efter att ha rullat in en straff och innan halvtidsvilan hade också Ramires, Demba Ba och John Terry hittat nätet.

Matchen slutade tillslut 8-1 till londonklubben efter att Romelu Lukaku gjort två och Bertrand Traore gjort ett mål vardera i den andra halvleken.

Publicerad 2013-07-25 kl 17:57