Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
40v

Chilensk media går hårt åt Alexis: "Mardröm i United"

Foto: Bildbyrån

I Chile har man högt ställda förväntningar på Alexis Sanchez.
Nu gör tidningar i stjärnans hemland krisartade beskrivningar av hans första tid i Manchester United.

I januari lämnade Alexis Sanchez Arsenal. Den chilenske yttern skrev då på för Premier League-rivalen Manchester United. Men stjärnans första tid i nya klubben har inte blivit någon succé. I alla fall är inte det bilden som man får om man slår upp chilenska tidningar just nu.

29-åringen har gjort ett mål och två assist på åtta framträdanden för United, och efter lagets 3-2-seger över Crystal Palace under måndagen ifrågasätts Sanchez situation på Old Trafford rejält i Chile.

Tidningen El Mercurio satte stjärnan på sin framsida (sportdelen) under tisdagen och skrev då att Sanchez har problem med att hitta sin taktiska roll i nya klubben.

Chilensk press beskriver hur Alexis har svårigheter med att anpassa sig till United och tidningen La Tercera går hårt åt den tidigare Barcelona-spelaren.

"Alexis Sanchez verkar inte hitta sin plats i Manchester. Han är obekväm, vilsen och han ser inte ut att få hjälp. Det finns ingen glädje i hans ansikte och hans dagar i nya laget verkar vara en mardröm", skriver La Tercera.

Publicerad 2018-03-07 kl 11:54
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons