Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

City-experten: "Guidetti borde lämna England"

John Guidetti kommer få det mycket svårt att slå sig in i matchtruppen, nu tror Manchester City-experten att det är bäst för honom att lämna England.

- Jag tror det skulle funka bättre för honom i Holland, Spanien eller Italien, säger Stuart Brennan på Manchester Evening News

John Guidetti hoppades på att karriären skulle ta fart igen i och med lånet till Stoke City i våras. Så blev det inte. Inhopp byttes mot nästan bara bänktid och i slutändan ett misslyckat lån.

I måndags samlades Manchester City och på plats fanns John Guidetti. Nu har laget åkt på träningsläger till Skottland och Guidetti har följt med. Men mycket mer än så blir det inte för Guidetti i Manchester City, det tror åtminstone inte Manchester City-experten och journalisten Stuart Brennan.

- Jag tror att han blir utlånad eller såld. Han har gjort det bra på träning men det räcker inte med den anfallsbesättningen som finns i laget just nu, säger Brennan och fortsätter:

- Jag tror att alla anfallarna i City kommer att stanna i laget och steget är för stort för John då.

Till årets Europaspel får man efter att Uefa straffat dem för brott mot finacial fair play ta ut 21 spelare och fem av dessa måste vara från de egna leden. Borde vara positivt för Guidetti, men Brennan tror inte att det hjälper.

- Man behöver ha fem stycken och jag tror att det finns fem spelare åtminstone som är före honom, tyvärr.

Hur är hans status i England efter Stoke-utlåningen, tror du att andra klubbar vill ha honom?

- Jag tror inte att Premier League är den bästa ligan för honom just nu. Hans spelsätt fungerar nog bättre i Holland, Spanien eller Italien, säger Brennan.

Sommarens transferfönster öppnades den 1 juli.

Publicerad 2014-07-10 kl 15:46
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons