City illa ute mot nästjumbon - avgjorde i 83:e minuten

Manchester City låg under hemma mot nästjumbon West Ham i paus.
Men Premier League-ettan vände sedan och avgjorde mötet i den 83:e minuten.
- Lag kommer hit och parkerar bussen, säger City-spelaren Fabian Delph till Sky Sports.

London-laget West Ham har haft en tuff Premier League-säsong hittills. Nästjumbon såg dock ut att gå mot en rejäl skalp borta mot tabellettan Manchester City under söndagen, men fick till slut se sig besegrat.

West Ham tog ledningen i den 44:e minuten. Ett inlägg från Aaron Cresswell skallades in i mål av Angelo Ogbonna. City-keepern Ederson var på nicken, men lyckades inte hålla bollen borta från nätet.

I den 57:e minuten kvitterade dock Manchester City till 1-1. Nicolas Otamendi vräkte sig fram någon meter framför mål och tryckte in bollen i nät efter förarbete och pass från Gabriel Jesus.

Hemmalaget tryckte sedan på för ett ledningsmål, och i den 83:e minuten hittade City rätt. David Silva volleysköt från nära håll in 2-1 på ett inlägg.

Manchester City vann matchen med 2-1 och i och med segern ligger City fortfarande åtta poäng före tvåan Manchester United.

- Det var en svår match. Lag verkar komma hit och spela med alla spelare bakom bollen, utan intresse för att göra något annat än att parkera bussen, säger City-mittfältaren Fabian Delph till Sky Sports.

- Men vi har spelare som David Silva i vårt lag, så vi visste att vi om fortsatte köra på så skulle vi få våra chanser. Vi visste att vi behövde ha tålamod.

Manchester Citys startelva: Ederson - Walker, Otamendi, Mangala, Danilo - Delph, De Bruyne, Silva - Sterling, Sane, Aguero

West Hams startelva: Adrian - Zabaleta, Rice, Ogbonna, Cresswell - Fernandes, Kouyate, Obiang, Masuaku - Lanzini - Antonio