Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

City kan sälja Guidetti - på väg tillbaka till Feyenoord?

Foto: Bildbyrån

John Guidetti hade en fantastisk säsong i Feyenoord 2011/2012 då han gjorde 20 mål på 23 matcher. Nu vill klubben ha tillbaka anfallaren - men det är flera som drar i honom.

- Han har en speciell plats i våra hjärtan och den känslan är ömsesidig, säger Feyenoords sportchef Martin van Geel till Almgemeen Dagblad

Manchester Citys John Guidetti är tillbaka efter 18 månaders lång skadefrånvaro. I tisdags gjorde han comeback för Sveriges U21-landslag och levererade direkt två fullträffar. I samband med landslagssamlingen berättade anfallaren i en intervju med TV4/Fotbollskanalen.se att han måste spela i vår - även om det inte skulle vara i Manchester City.

Nu skriver holländska Algemeen Dagblad att Feyenoord ska inleda förhandlingar med att få tillbaka svensken till klubben som han var utlånad till 2011/2012 och gjorde storsuccé. Samma tidning uppgav på onsdagen att Manchester Citys prislapp på svensken är fem miljoner euro. Feyenoords sportchef Martin van Geel ska träffa Manchester Citys sportchef Brian Marwood och John Guidetti är ett av samtalsämnena. Men van Geel vidhåller att mötet varit planerat sedan tidigare.

- Om jag nu ska åka dit så är det ju klart att jag kommer att prata om Guidetti. Jag har läst i tidningarna om att klubben vill ha fem miljoner euro men jag ställer mig frågande till om det stämmer, säger van Geel och fortsätter:

- Vi har fortfarande kontakt med Guidetti och han har en speciell plats i våra hjärtan och den känslan är ömsesidig.

John Guidetti blev under sin säsong i Feyenoord väldigt älskad av fansen, så älskad att fansen nu har startat en grupp på Facebook och en hemsida Get Guidetti Back som i skrivande stund har 10,129 medlemmar.

Samtidigt skriver Daily Mirror att Championship-laget Doncaster Rovers vill låna svensken i januari.

Publicerad 2013-11-21 kl 11:28
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons