City körde över Rotherham med 7-0 - enkelt vidare i FA-cupen

City tog sig enkelt vidare i FA-cupen under söndagen.
Sju spelare hamnade i målprotokollet när Rotherham enkelt slogs med 7-0.

Manchester City kom från en viktig seger i Premier League mot Liverpool när man skulle gå in i den tredje omgången i FA-cupen. Där väntade Championship-motstånd i form av Rotherham, något som blev en väldigt ensidig historia.

City tog ledningen tidigt genom Raheem Sterling, som gjorde 1-0 efter ett väggspel med Kevin De Bruyne. Senare i halvleken gjorde Phil Foden när han lyckades tråckla in bollen efter en fin framspelning av Gundogan.

Innan halvleken var över hade också Semi Ajayi styrt in bollen i eget nät efter ett inspel av Kyle Walker.

I andra halvlek fortsatte överkörningen, där både Gabriel Jesus och Rihayd Mahrez enkelt stötte in mål från nära håll. 6-0 kom sedan på hörna, när Nicolas Otamendi nickade in bollen hårt i bortre hörnet. Målen tog inte slut där, då även Leroy Sane fick göra mål med ett skott från distans.

Nästa match för Manchester City är på onsdag, då man ställs mot Burton Albion i semifinalen av ligacupen.