POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

City lämnar walk over i silly season: "Blir inga stora köp"

Världen väntar med spänning på Citys sommartransfers.
Blir det några nya galna miljardaffärer?
- Nej, vi har inga sådana planer, säger ordföranden Khaldoon al-Mubarak.

Den kanske mest spännande aktören lämnar walk over till junifönstrets silly season. Just som ryktena börjat surra om en tänkbar framstöt på Real Madrids Cristiano Ronaldo kommer beskedet från planetens rikaste klubb . Inga mastodontvärvningar finns planerade.

- Det blir inte alls som förra sommaren eller den innan. Vi vill stärka truppen, men bara på ett par positioner där vi känner att det behövs mer djup. Men vi ska inte ha in kvantitet – och kvalitet har vi redan, säger Khaldoon al-Mubarak som har nära kopplingar till företaget som äger klubben.

Sedan Shejk Mansour tog över Premier League-laget har notan för köp stannat vid drygt 3,5 miljarder kronor. Lirare som Yaya och Kolo Touré, David Silva, Carlos Tevez, Gareth Barry och ett flertal andra gör sitt för att piska upp totalkostnaden.

- Men nu kan det bli tal om kanske ett par spelare, säger Khaldoon al-Mubarak.

Frågan är vad som händer om ovan nämnde Tevez försvinner. Trots manager Roberto Mancinis bedyrande att argentinaren stannar, kommer nya uppgifter åp torsdagen i engelska the Guardian. Tidningen erfar att anfallaren förvånats över sin tränares utspel – och att han i själva verket inte alls bestämt sig för om han ska flytta eller inte.

Dessutom rustar ju City för Champions LEague. För närvarande parkerar de ljusblå på tabellens tredje och sista direktkvalificeringsplats, medan fyran Arsenal ligger på kvalpositionen.

Publicerad 2011-05-19 kl 15:01
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå