Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND

Citys Micah Richards arresterad misstänkt för misshandel

Manchester Citys back Micah Richards plockades på onsdagen in för förhör. En 18-åring anklagar Richards för att ha misshandlat honom utanför en nattklubb på julafton.

Manchester Citys 20-årige landslagsman Micah Richards arresterades på onsdagen och plockades med till polisstationen, enligt Guardian. Richards är misstänkt för att ha misshandlat en 18-årig man utanför en nattklubb på julafton. 18-åringen har gjort en polisanmälan men Richards nekar till att ha misshandlat någon. Richards släpptes senare på kvällen mot borgen.
- Vi kan bekräfta att han var på en polisstation efter att ha kallats dit. Han samarbetar fullt ut med polisen. Jag skulle vilja poängtera att han han inte har åtalats för något brott och att han förnekar all inblandning. Utredningen fortsätter och klubben står bakom honom, säger en talesman för City till Guardian.

Polisen bekräftar att en 20-åring arresterats.
- En 20-årig man har arresterats efter en misshandel utanför en nattklubb i Hale (Manchester). Mannen arresterades den 4 februari misstänkt för misshandel. Han har släppts mot borgen till den 8 april och utredningen fortsätter, säger en taleman för Manchester-polisen.

Publicerad 2009-02-05 kl 10:16