Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND
47v

Conte efter Mourinhos viskning: "Har spelat fotboll så vet hur man uppför sig"

Foto: Scanpix

Chelsea-managern Antonio Conte har försvarat sig efter att Mourinho kritiserat italienaren för att ha hetsat publiken vid lagets 4-0-ledning mot Manchester United.
- Jag har spelat fotboll så jag vet hur man uppför sig på fotbollsplanen, säger Conte till Sky Sports Italia.

När slutsignalen ljöd på Stamford Bridge efter Chelseas klara 4-0-vinst mot Manchester United, klev José Mourinho fram till tränarkollegan Antonio Conte och sade något i örat.

Enligt Sky Sports Italia ska Mourinho ha varit irriterad över Contes firande vid 4-0 och meddelat den italienske managern att ”man inte ska elda i gång publiken vid 4-0 – det är förnedrande”.

Nu har Antonio Conte gått till försvar – och samtidigt skickat en liten pik mot Mourinho för hans bristande erfarenhet som professionell fotbollsspelare.

- Jag har spelat fotboll så jag vet hur man uppför sig på fotbollsplanen, säger Conte till Sky Sports Italia enligt Football-Italia.

- Det fanns United-fans som fortsatte sjunga, medan våra var tysta efter en stark prestation från mitt lag. Jag ville att publiken applåderade spelarna, vilket är normalt nog för mig.

- Jag har stor respekt för alla. Inget hände med Jose, speciellt eftersom mitt beteende var normalt.. Jag gjorde ingen till åtlöje eller förödmjukade någon, eftersom jag alltid kräver respekt.

- I dag tycker jag det är viktigt att prata om spelet och jag menar att mina spelare förtjänade denna typ av prestation.

LIVEMATCH
Clock'
MATCHFAKTA
Straffar
-
Aggregerat resultat
-
Målskyttar
Varningar / Utvisningar
Liga / Turnering
Publik
Publicerad 2016-10-25 kl 08:34
ENGLAND

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER