Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Conte: "Jag saknar Italien"

Foto: Bildbyrån

Chelseas huvudtränare Antonio Conte erkänner att han saknar Italien och att han inte kommer stanna kvar i Chelsea för länge.
- Jag längtar efter Italien, utan tvekan, berättar Conte enligt Football Italia. 

I somras var Conte starkt kopplad till Inter, trots att han precis hade lett Chelsea till att vinna Premier League under hans första säsong som huvudtränare. 

Nu erkänner Conte att han har andra planer i tankarna, nämligen att att återvända hem till Italien.

- Jag längtar efter Italien, utan tvekan, berättade han för Radio Anch'io Sport skriver Football Italia.

Conte säger att hans planer är att inte stanna utomlands för länge. Han medger att det är bra erfarenheter, men att han kommer åka tillbaka till Italien en dag. 

På frågan om han kan tänka sig att gå till något annat land så svarade han att "han absolut inte kommer att gå till Kina". Om Tyskland och Bundesliga så svarade Conte att "det är alltid svårt att förutsäga framtiden. Låt oss bara säga att en coach är tillfälligt anställd".

- Det beror på resultaten, men det finns en önskan från min sida att försöka göra det bästa jag kan, avsluta ett projekt och hitta det rätta för att fortsätta. Jag saknar Italien, det är ett faktum, säger han.

Han säger även att upplevelsen att vara utomlands har hjälpt honom mycket och att han skulle vilja ta klivet att bli sportchef i framtiden.

Publicerad 2017-09-25 kl 11:32
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons