Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Foto: Bildbyrån

Contes första tid i Tottenham: "Vi måste förändra många saker"

2v

Antonio Conte sägs köra stenhårt med sina Tottenham-spelare.
Han har redan ändrat till nya träningsmetoder, rutiner och spelarnas kost.
- Varje spelare måste arbeta för att förbättra sin fysik, säger Conte enligt Daily Mail. 

Enligt The Athletic var flera Tottenham-stjärnor "döda" efter ett träningspass i fredags - trots att London-laget slog Vitesse kvällen innan. Det är helt enkelt så den nye tränaren Antonio Conte jobbar, enligt sajten.

Conte, som nyligen kom in som ny Spurs-tränare, bjöd dessutom sina stjärnor på en 75 minuter lång videoanalys av segern - trots att mötet initialt var planerat att ta 20 minuter.

Conte höll inte tillbaka gällande spelarnas fysiska status. Han berättade för sina spelare att några av de är överviktiga och insisterade på att deras mentalitet måste förändras.

Kost är också ett område som Conte har lagt stort fokus på under sin första vecka i London. Han har sett till att alla spelare äter lunch tillsammans, varje dag. Han har dessutom tagit bort "tung mat och smörgåsar", ketchup och majonnäs från menyn i matsalen.

ANNONS

Det har också dragits ner på mängden fruktjuice som ges till spelare, mängden olja och smör som används i matlagning. Han har också uppmanat sina stjärnor att äta mer frukt.

- Jag tycker att den här klubben har haft en fantastisk vision utanför planen och nu måste klubben börja ha en fantastisk vision på planen - gällande fotboll. Jag tycker att det här är viktigt om vi ska vinna, säger Conte enligt Daily Mail och fortsätter:

- Klubben har valt mig och jag är hedrad, men samtidigt vet jag att jag behöver tid för att jobba och förändra något på planen. Utanför planen är det fantastiskt, det är fantastiskt. Kanske för mycket. Jag måste vara ärlig. Vi måste förändra många saker.

Resten av Contes trupp som inte är på en landslagssamling den här veckan kommer att utsättas för dubbla ansträngande träningspass varje dag på träningsplanen.

ANNONS

- Varje spelare måste arbeta för att förbättra sin fysik för att komma in i min idé om fotboll. De måste öka sin förmåga gällande att kunna lida, säger han.

Publicerad 2021-11-10 kl 19:09
Sponsrat innehåll

Streama all sport från Telia, C More och Viaplay för 599kr

Sportpaketet består av Telia Play Sport, C More Premium, Viaplay med V Premium och V Sport Golf

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto