Costa bakom båda målen när Chelsea besegrade Hull

Chelsea är tillbaka på banan igen. Två mål i högerkrysset från Willian och Diego Costa säkrade 2-0-segern över Hull.

Chelsea fick en flygande start i Premier League med tre raka vinster inledningsvis. Därefter har det gått lite tyngre, senast blev det en svidande förlust i Londonderbyt mot Arsenal.

Men mot Hull visade Chelsea att klubben verkligen inte ska räknas bort. Willian inledde målskyttet i den 60:e minuten med ett skott rakt upp i högerkrysset, framspelad av Diego Costa.

Några minuter senare var det Costas tur att näta och även hans avslut satt i högerkrysset. 2-0 blev också matchens slutresultat.

Segern innebär att Chelsea går upp på en sjätteplats i tabellen medan Hull rasar till 15:e.