Costas cykelspark räddade poäng mot Swansea

Antonio Contes Chelsea var obesegrat inför mötet. Men mot Swansea fick Londonlaget med nöd och näppe med sig en poäng.

De dröjde 17 minuter innan det första målet kom. Diega Costa höll sig framme och dundrade in ledningsmålet för bortalaget.

Men kvitteringen skulle komma i den andra halvleken. Först sköt Gylfi Sigurdsson in 1-1 - och bara minuten senare satte Leroy Fer även 2-1 till Swansea.

Då svarade Diego Costa igen. I den 80:e minuten cyklade han vackert in 2-2-målet.

Resultatet stod sig matchen ut. Det var första matchen som Antonio Contes mannar tappade poäng i sedan laget inlett med tre raka vinster.

Startelvorna:

Swansea: Fabianski, Naughton, Fernandez, Amat, Taylor, Fer, Cork, Ki, Sigurdsson, Kingsley, Llorente.

Chelsea: Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry, Azpilicueta; Kante; Willian, Oscar, Matic, Hazard; Diego Costa.