Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Courtois kan återvända till Spanien - på grund av familjen

Foto: Bildbyrån

Real Madrid uppges vara intresserat av Thibaut Courtois.
Den belgiske målvakten har avvaktat en förlängning med Chelsea och medger att han överväger att återvända till La Liga.
- Jag saknar mina barn. Ibland undrar jag om jag inte borde spela i Spanien de kommande åren, säger han enligt ESPN.

Till sommaren går Thibaut Courtois in på sitt sista kontraktsår med Chelsea och han har hittills velat avvakta en förlängning. Real Madrid har länge rapporterats vara intresserat av den belgiske målvakten och Courtois medger själv att han överväger en flytt tillbaka till Spanien på grund av sin familjesituation.

- Min privata situation är inte alltid lätt att hantera, men jag visste att det skulle bli så. Jag var medveten om att min ex-flickvän skulle flytta tillbaka till Madrid och det har påverkat. Jag älskar mina barn och saknar dem. Ibland undrar jag om jag inte borde spela i Spanien de kommande åren. Därför vill jag ha lite tid att bestämma mig gällande en förlängning, säger han till VTM Stadion enligt ESPN.

Courtois slår också tillbaka mot uppgifterna om att hans lönekrav är anledningen till att han inte förlängt.

- Det pratas alltid om pengar i media. Jag förnekar inte att det spelar in, men om jag skriver på ett nytt kontrakt så är det för att jag vill stanna i Chelsea.

- Jag är lycklig här, jag gillar att spela för klubben och att bo i London. Min privata situation gnager så klart en aning men i övrigt trivs jag väldigt bra i Chelsea.

Thibaut Courtois kom till Chelsea från Genk 2011 och tillbringade därefter tre raka säsonger på lån hos Atletico Madrid. De senaste åren har han varit förstaval i Londonklubben och har hittills i år startat samtliga ligamatcher.

Publicerad 2017-12-10 kl 09:47
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons