Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Coutinho om anfallsduon: ”SaS är fantastiska”

Foto: Jon Super, AP/Scanpix

Philippe Coutinho

Luis Suarez och Daniel Sturridge skrämmer slag på Premier League.

Lagkamraten Philippe Coutinho är imponerad.

- De är fantastiska, säger Coutinho till Liverpools officiella hemsida.

Liverpool har fått en mycket bra start på säsongen och ligger efter elva omgångar tvåa i Premier League. Av de 21 mål klubben gjort har Luis Suarez och Daniel Sturridge gjort 16. Liverpool har dessutom fått tillbaka den brasilianske spelfördelaren Philippe Coutinho och ser så här långt ut att kunna hota om Premier League-titeln i år.

- Det är otroligt så bra Suarez och Sturridge är. Det är fantastiska spelare, säger Philippe Coutinho till Liverpools officiella hemsida.

Brassen är övertygad om att ”SaS” har mer att ge, även hela laget.

- De är alltid i rörelse och gör massor av mål. Jag är glad över att spela med dem. De gör vårt anfallsspel bättre eftersom de alltid söker efter öppna ytor.

- Men det är inte bara de två som gör laget, det finns andra fantastiska spelare i truppen. Jag är väldigt glad över att vara en del av den här truppen. Det är ett väldigt bra lag.

Coutinho flyttade till Anfield samtidigt som Sturridge i januari och menar att engelsmannen har hjälpt honom under hans tid i klubben.

- Han är en mycket bra människa och skämtar alltid runt med mig och de andra i laget. Han är rolig att vara omkring helt enkelt. Alla i laget kommer bra överens och det är så klart en anledning till varför vi är så bra just nu.

Publicerad 2013-11-12 kl 11:27
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons