Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND

Coutinho skadad - tvingades av på bår

Foto: SCANPIX.

Jürgen Klopp och Liverpool-fansen håller andan.
Succéspelaren Philippe Coutinho skadade sig mot Sunderland – och bars av på bår.
- Vi får vänta på röntgen, säger Klopp enligt The Guardian.

Det var med knappa halvtimmen spelad som Philippe Coutinho, efter ett motlägg med Sunderlands Ibrahim Ndong, föll till marken med svåra smärtor. Coutinho tog sig omedelbart för sin högerfot och signalerade ut mot bänken.

Smällen som sådan såg inte ut att ta speciellt illa, men Coutinho grimaserade svårt efter incidenten och tvingades till sist bäras av planen på bår.

Det är i skrivande stund oklart hur illa skadad Coutinho är men klart står att en långvarig frånvaro på Coutinho riskerar att slå hårt mot Liverpool. Brassen har varit i strålande form den här säsongen och står efter 13 spelade matcher noterad för fem mål och fem framspelningar.

- Tyvärr vet jag inte omfattningen av skadan. Vi måste vänta på röntgen. Vad vi vet är att det är någonting med foten, men det är allt. Han hade väldigt ont men sedan blev det bättre. Till en början var det väldigt smärtsamt men i halvtid sa han att han kände sig bättre. Jag har ingen aning om vad det är. Jag är en ganska optimisitsk person så jag hoppas att han kan träna i morgon, säger Jürgen Klopp enligt The Guardian.

Publicerad 2016-11-26 kl 16:47

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER