Crouch historisk mot Brighton - som meste inhoppare genom tiderna

Peter Crouch blev historisk under måndagskvällen.
Anfallaren byttes in i mötet med Brighton - och är nu meste inhoppare i Premier Leagues historia.

När Stoke ställdes mot Leicester före landslagsuppehållet räddade han en poäng med sitt viktiga 2-2-mål. Under måndagskvällen blev Peter Crouch historisk. Anfallaren byttes in i den 73:e minuten i bortamötet med Brighton och blev med det meste inhoppare i Premier League, enligt statistiktjänsten OptaJoe. Sedan debuten för 15 år sedan har han blivit inbytt vid hela 143 tillfällen.

Stoke öppnade målskyttet på Amex Stadium genom Eric Maxim Choupo-Moting i den 28: minuten. Brighton kvitterade strax före halvtidvilan, minuten senare gav Kurt Zouma gästerna ledningen på nytt. Jose Izquierdo fastställde sedan slutresultatet till 2-2 en kvart in i den andra halvleken.