Crouch nådde rekordnotering - men Stoke tappade viktiga poäng i bottenstriden

Peter Crouch blev historisk genom sitt ledningsmål för Stoke i kvällens möte med West Ham.
Men målet räckte inte för att ge bottenlaget tre viktiga poäng.

I den 79:e minuten av kvällens möte mellan West Ham United och Stoke City på Olympiastadion i London gav Peter Crouch gästerna ledningen med 1-0 - ett mål som gjorde att han med sin 44 fullträffar nu är Stokes bästa målskytt någonsin i Premier League.

Målet räckte dock inte för att ge Stoke en viktig seger i Premier Leagues bottenstrid. Andy Carroll kvitterade för West Ham i den 90:e minuten, och 1-1 blev också slutresultatet.

- Deras mål dödade oss. Vi hade fem minuter kvar, det hade varit tre vitala poäng, en livlina, säger Croch efter matchen enligt BBC.

Stoke ligger efter matchen näst sist i Premier League, med fem poäng upp till Swansea på säker mark men med en match mer spelad.