Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
10å

Crouch på gång till Portsmouth

Efter att ha misslyckats med att värva Peter Crouch till Portsmouth sockrar nu Harry Redknapp budet med ytterligare en miljon pund, och hoppas att det ska övertyga Liverpool att släppa anfallaren.

Strax efter midsommar tackade Liverpool nej till ett bud från Portsmouth som var värt knappt 110 miljoner kronor. Sedan dess har Liverpool försökt använda Crouch som en del i ett byte med Tottenham för Robbie Keane utan framgång. I och med det ligger det närmare till hands att Crouch säljs för att fylla på plånboken hos Rafa Benitez. Pengar som kan komma till användning om Aston Villa bibehåller sitt höga försäljningspris på Gareth Barry.

Harry Redknapp sägs nu vara på gång med ytterligare ett bud på Peter Crouch. Den här gången har han ökat summan till drygt 120 miljoner och hoppas att det ska räcka för att Liverpool ska släppa anfallaren.

Skulle affären bli av blir det tredje gången Crouch spelar under Harry Redknapp. De båda har tidigare jobbat ihop i Southampton, och i Portsmouth under Redknapps förra sejour i klubben.

Publicerad 2008-07-05 kl 18:07
Annons
Annons
Annons