POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND
1v

Dahlberg om relationen till konkurrenterna: "Som en 'bromance'"

Foto: Bildbyrån.

Pontus Dahlberg har inte fått göra debut i Watford.
Men målvakten trivs ihop med konkurrenterna i truppen.
- Det är som en "bromance", säger han på Watfords hemsida. 

Förre IFK Göteborg-målvakten Pontus Dahlberg, 20, hade under förra säsongen svårt att få speltid i Watfords A-lag och fick endast sitta med på bänken vid ett par tillfällen i FA- och ligacupen. I stället höll han mestadels till i klubbens U23-lag. Dahlberg berättade i mitten av april att Watford inte ville låna ut honom under den här säsongen, men att han samtidigt inte vill hamna i samma sits till nästa säsong - helt utan A-lagsfotboll.

- De ville inte låna ut mig, vi hade ett vanligt snack om hur det går för mig. De tyckte att det gick bra för mig. Men man får ta ett snack i sommar som man gör alla lag och se vad tränaren tycker. Sen får man se efter det, sa han till Fotbollskanalen då. 

Nu berättar Dahlberg, i en intervju på Watfords hemsida, att han har lärt sig mycket av konkurrenterna Ben Foster och Heurelho Gomes under säsongen. 

- De är två fantastiska målvakter och jag har lärt mig mycket. De har jättestor erfarenhet av Premier League och landslag. Det är en ära att träna med dem varje dag. Jag kan lära mig mycket och jag tar varje chans för att se vad de gör. Jag vill ta in allt. De förklarar olika situationer för mig, säger han i en intervju på Watfords hemsida. 

Dahlberg beskriver relationen mellan målvakterna som en "bromance":

- Det är som en "bromance", säger han. 

- De har en bra relation och pushar varandra på träning. Efter träning skrattar vi mycket och pratar. Jag skulle inte kunna ha bättre målvakter som lagkamrater. Vi har en WhatsApp-grupp och vi skickar galna målvaktsgrejer och gratulerar varandra på födelsedagar och sådant, fortsätter han. 

Dahlberg har kontrakt med Watford fram till sommaren 2023. 

Publicerad 2019-05-16 kl 07:56
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå