Daniel Sturridge räddade en poäng - med projektil

Liverpool var på väg mot förlust mot Chelsea igen.
Då klev Daniel Sturridge fram och räddade poäng.
- Jag vill tro att jag har gjort bättre mål, men förmodligen har jag inte det, säger han enligt BBC efter matchen.

I veckan blev Eden Hazard hjälte för sitt Chelsea mot Liverpool. Storklubbarna ställdes mot varandra i ligacupen och Liverpool var i ledning med 20 minuter kvar. Men då kvitterade Emerson med elva minuter kvar att spela. Matchen led mot straffar, då klev Eden Hazard fram. Belgaren slog till med ett kanonmål då han dribblade bort två Liverpoolspelare och tryckte in bollen i den bortre gaveln.

Den här gången var han nära på att avgöra igen när klubbarna ställdes mot varandra i Premier League.

Efter dryga 20 minuter fick han en passning i djupet. Belgaren blev fri och placerade in bollen iskallt bakom Alisson och därmed hade Chelsea gjort 1-1.

Det målet såg ut att bli matchens enda. Liverpool tryckte på för en kvittering, men lyckades inte få hål på Kepa Arrizabalaga.

Men i slutskedet klev inopparen Daniel Sturridge fram. Engelsmannen fick bollen en bra bit utanför straffområdet, tog emot och skickade i väg en projektil mot det bortre krysset. Kepa Arrizabalaga, som tagit allt fram till dess, fick se sig överlistad. Det målet innebar 1-1 och det blev också slutresultatet.

Det var ett fint mål, killarna jobbade outtröttligt under hela matchen och vi hade otur som inte gjorde mål i första halvlek, säger Sturridge enligt BBC.

- Jag vill tro att jag har gjort bättre mål, men förmodligen inte. Det här var ett fint mål. Det handlade om att få resultatet, säger Sturridge.

Den delade poängen på Stamford Bridge innebär att lagen fortfarande är obesegrade i Premier League. Chelsea har vunnit fem matcher och kryssat två gånger. Liverpool hade har sex segrar och ett kryss. Liverpool är alltjämt i delad serieldning med Manchester City på 19 poäng. Chelsea ligger på en tredje plats, två poäng bakom City och Liverpool.

Chelsea: Arrizabalaga – Azpilicueta, Luiz, Rudiger, Alonso – Jorginho, Kante, Kovacic – Willian, Giroud, Hazard

Liverpool: Alisson – Alexander-Arnold, Van Dijk, Domez, Robertson – Henderson, Wijnaldum, Milner – Mane, Firmino, Salah