David Elm utbytt i paus - då vände Fulham

FULHAM-WIGAN 2-1
34' Scotland, 47' Okaka, 58' Hangeland

David Elm, som dragits med sjukdom, gjorde comeback i Fulhams startelva mot Wigan. Och han hade en bra chans att göra mål ganska tidigt i matchen när han kom halvt fri till vänster i straffområdet, men målvakten räddade.
Istället fick han se Jason Scotland sätta 1-0 för gästerna när han mötte en nernickad boll med ett bra skott från straffområdsgränsen efter en dryg halvtimmes spel.

I halvtid byttes David Elm ut mot Romalånet Stefano Okaka som nätade efter bara en dryg minut.

Tio minuter senare tog hemmalaget ledningen när Brede Hangeland nådde högst på en hörna och nickade in 2-1

Publicerad 2010-04-04 kl 17:57