Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND

De Gea slår tillbaka rykten om spricka med van Gaal: "Det är inte sant"

Foto: Scanpix

David de Gea.

I spanska medier rapporterades det om en spricka mellan David de Gea och Louis van Gaal. De båda uppgavs inte ha pratat med varandra på veckor.
- Allt som har skrivits om oss är en lögn, säger De Gea till Uniteds hemsida.

Spekulationer om David de Geas vara eller icke vara i Manchester United har gått varma den senaste tiden då den spanske målvakten fortfarande inte har förlängt sitt kontrakt - som går ut sommaren 2016. Real Madrid har uppvaktat De Gea och vill locka över 24-åringen.

I spanska medier har det i veckan rapporterats om en spricka mellan Manchester Uniteds tränare Louis van Gaal och David De Gea och duon uppgavs inte ha pratat med varandra på veckor.

Nu slår De Gea tillbaka mot rykten och menar att det inte ligger något i det.
- Allt som har skrivits i pressen om att vi inte kommer överens är en lögn. Vi vill båda det bästa för klubben och laget, och historierna är fullständiga lögner, säger han till Uniteds hemsida

Den spanske målvakten har varit den kanske starkast lysande stjärnan i ett United som underpresterat den här säsongen. Själv menar De Gea att han är i sitt livs form.
- Jag tycker att det här är den bästa perioden i min karriär. Jag spelar den bästa fotbollen jag har spelat.

- Jag njuter verkligen för tillfället och jag försöker förbättra mig varje träning och varje match, ger 100 procent och koncentrerar mig maximalt. Det är vägen att fortsätta på, säger De Gea.

Publicerad 2015-02-27 kl 23:45

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER