Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

De Gea stal munk värd 15 kronor - och åkte fast

David De Gea tjänar över 700 000 kronor i veckan. Det verkar inte räcka. Målvakten kände sig tvungen att stjäla en munk – och åkte fast.

Det är ökända tidningen the Sun som idag drar stort på den smått otroliga historien. Manchester Uniteds nya målvakt David De Gea stal en munk från mataffären Tesco – och åkte fast.

De Gea och en kompis fångades av övervakningskameror när de nallade åt sig var sin munk. På väg ut ur affären stoppade de av säkerhetsvakterna.

- De var inte särskilt subtila. De spatserade in och snackade högljutt på spanska. Säkerhetsvakterna såg dem ta varsin munk på övervakningskamerorna. Otroligt nog försökte de sedan gå därifrån ut att betala – eller köpa något annat för den delen, säger en källa till tidningen.

Säkerhetsvakterna ska ha tagit stjärnmålvakten till det speciella snatterirummet som finns i vissa matbutiker. Ingen polis kallades dock till platsen.

- En kund fick tala med vårt säkerhetsteam och situationen kunde lösas på plats, säger en talesperson för Tesco.

Tesco har en policy där man förbjuder folk som snattat att handla i butiken på tre månader. David De Gea, som tjänar över 700 000 kronor i veckan i Manchester United, hade nog kommit lindrigare undan om han betalat de cirka femton kronor som munken var värd.

Publicerad 2011-09-30 kl 13:33
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons