Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

De Gea tokhyllas - fina betyg för Lindelöf: "Ny bra insats"

Foto: Bildbyrån

David de Gea höjs till skyarna efter sin insats mot Arsenal.
Samtidigt får Victor Nilsson Lindelöf återigen höga betyg av brittisk press.

Under lördagen vann Manchester United mot Arsenal på bortaplan, med 3-1. Mycket tack vare sin målvakt David de Gea. Efter matchen sa Uniteds manager följande enligt BBC:

Jag sa till de Gea efter matchen att det jag såg i dag var världens bästa målvakt.

Arsenal hade 15 skott på mål under matchen på Emirates Stadium, och trots det gjorde alltså hemmalaget bara ett mål. Brittisk press ger spanjoren väldigt höga betyg efter insatsen i London, bland annat får de Gea tio av tio i betyg av lokaltidningen Manchester Evening News.

"Han räddade United igen och igen och igen och igen", skriver tidningen.

Jan-Åge Fjörtoft, tidigare spelare och numera expert hos norska Viasat, har på Twitter skrivit följande som kommentar till keeperns prestation:

"De Gea hade räddat Titanic".

Hur det gick för den svenske mittbacken Victor Nilsson Lindelöf, som spelade hela matchen? Bra, menar brittisk press för tredje bataljen i rad.

Av Independent, Daily Mirror, Daily Mail, Daily Star och Daily Express får Nilsson Lindelöf sju av tio i betyg. Lokaltidningen Manchester Evening News ger svensken sex av tio i betyg, men med den uppmuntrande kommentaren:

"Den lugnaste av de tre mittbackarna för andra gången den här veckan. Hanterade matchen bra trots att Arsenal attackerade i våg efter våg".

Daily Mirror skriver följande om 23-åringen:

"Stod upp när United attackerades rejält i andra halvlek".

Och Independent konstaterar att Nilsson Lindelöf stod för "en ny lovande insats", medan Daily Mail skriver att det inte uppstod problem på hans sida i försvaret och att landslagsmittbacken "ser ut att ha kommit över den svåra starten i England".

Publicerad 2017-12-02 kl 23:16
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons