Decos frispark gav seger

Chelsea bortaslog Wigan med 1-0 efter ett tidigt frisparksmål av nyförvärvet Deco.

Luiz Felipe Scolaris Chelsea har startat ligaspelet med två segrar. Men den andra som kom idag mot Wigan med 1-0 var långt ifrån lika vacker som 4-0-segern hemma mot Portsmouth.

Målet var dock vackert värre.

Bara ett par minuter var gångna av matchen när Chelseas nyförvärv Deco slog till. Med en underbart knorrad frispark från strax utanför straffområdeslinjen satte han londonlagets ledningsmål.

Efter det jagade Wigan kvittering och med några minuter kvar så gjorde Petr Cech en vacker enhadsräddning på ett lågt skott från inhopparen Kapo.

Publicerad 2008-08-24 kl 16:27