Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Depay: "Jag har inte levt upp till förväntningarna"

Foto: SCANPIX

Memphis Depay värvades till Manchester United i somras med stora förhoppningar på sig.
Men holländaren har underpresterat, något han själv nu medger.

Förra säsongen var Memphis Depay en av de största, om inte den största stjärnan i Eredivisie. När han värvades för drygt 250 miljoner kronor till Manchester United i somras var förhoppningen att succén skulle fortsätta i Premier League. Men holländaren har inte lyckats leverera i United, och värvningen har dömts ut som en flopp.

- Jag har inte levt upp till allt det folk förväntade sig av mig, säger Depay enligt Football Oranje.

- Jag har stora förväntningar på mig själv. Och det kommer att komma, självförtroende och erfarenhet kommer att hjälpa. Du måste lära från dina misstag och fortsätta att arbeta hårt för att utvecklas.

Memphis Depay pratar varmt om assisterande tränaren Ryan Giggs, och menar att walesaren har betytt mycket för honom under sin tid i Manchester United.

- Ryan Giggs är en legendar. Han pratar mycket med mig, han ger mig råd. Han har erfarenhet av allt redan så han kan hjälpa mig med många saker, säger den 22-årige holländaren.

- Han arbetar mycket med mig och han och Wayne Rooney ger mig mycket att tänka på. Det inspirerar mig verkligen för de är legendarer, jag känner att jag gör någonting rätt med dem.

Publicerad 2016-02-24 kl 13:20
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons