Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND

Desperat Newcastle lockade Henry med mångmiljonkontrakt

Efter att ha förlorat sin anfallsstjärna i sista minuten till Liverpool gjorde Newcastle ett sista försök att täppa till luckan. Det kunde ha blivit Thierry Henry.

Newcastle tappade Andy Carroll under de sista transfertimmarna och sitter nu ännu sämre till efter att Shola Ameobi skadat sig mot Fulham i onsdags. Därför har Magpies snabbt velat ha en ersättare och kollat på alternativ som skulle fungera trots att januarifönstret redan har stängt.

Ett alternativ för klubben var Thierry Henry som de senaste dagarna legat i träning med Arsenal i förberedelserna inför MLS-uppstarten 19 mars. Newcastle ska ha haft kontakt med Darren Dein, son till Arsenals förre klubbdirektör och också god vän med Henry, och diskuterat ett korttidskontrakt.

Men mångmijonkontraktet med Henry verkar stoppas.

- Vi gjorde ett bra försök att få över Henry men MLS-säsongen jobbade emot oss, säger en Newcastle-källa enligt The Daily Express.

Newcastle ska också ha försökt få in Milan Jovanovic som en del av Carroll-affären med Liverpool under de senaste dagarna. Nu verkar man i stället få förlita sig på att Nile Ranger och Leon Best producerar framåt för att hänga kvar i Premier League.

- Vi måste ta itu med detta och klara av det ändå, det handlar inte om en spelare utan om Newcastle United, säger Newcastlebossen Pardew.

Publicerad 2011-02-05 kl 12:07

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER