Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

"Det är en svart dag för fotbollen"

Foto: SCANPIX

En misstänkt bomb inne på Old Trafford satte skräck i Fotbollseuropa. Sky Sports Graeme Souness hoppas fortfarande på ett det inte var en sprängsats planterad av en människa, och menar att om så är fallet så får det enorma konsekvenser.
- Varje fotbollsklubb överallt i landet skulle behöva öka säkerheten, säger han.

"Kod röd"-läge utlystes på Old Trafford efter att en misstänkt bomb hittats på arenan, en dryg kvart före avspark i mötet mellan Manchester United och Bournemouth.
Publiken fick evakueras och senare bekräftades att en sprängsats hittats på en toalett. En kontrollerad sprängning utfördes av polisen.

Sky Sports-bisittaren Graeme Souness fruktar för att fotbollen i England kan komma att påverkas hårt av händelserna, men hoppas fortfarande på att det inte handlar om ett försök till ett attentat.

- Vi måste alla hoppas och be för att det här inte var ett sprängsats och att ingen har planterat det där med intentionen att döda eller skada människor, säger han.

- Om det är fallet så ändrar det fotbollen i det här landet. Jag hoppas att det här är en bluff. Om det inte är det är det desperata tider.

Souness menar att det kan få enorma konsekvenser om någon försökt att spränga en bomb inne på Old Trafford.

- Varje fotbollsklubb överallt i landet skulle behöva öka säkerheten. Det här en svart dag för fotbollen om det visar sig vara ett sprängsats.

UPPDATERING - 19.35: Det bekräftades senare av polisen att den misstänkta bomben var en attrapp.

Publicerad 2016-05-15 kl 19:03
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons