Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND

Di Maria: "Inte gått så bra som det hade kunnat"

Foto: Scanpix

Utbytt och hånad. Angel Di Maria har det inte lätt just nu i Manchester United. Nu medger argentinaren att han behöver mer tid för att anpassa sig till Premier League.
– Ibland går det uppåt, ibland nedåt, sa han efter dagens match mot Sunderland.

Angel di Maria startade för Manchester United i dagens match mot Sunderland. Men argentinaren stod för en svag insats och byttes ut i paus. På sociala medier så började United-fans direkt att håna sin mittfältare som inte är i samma form som han var i när han kom till klubben.

Efteråt så medgav argentinaren själv att han inte spelar bra just nu och att han behöver mer tid för att anpassa sig till Premier League.

– Jag har haft ett par matcher där det inte gått så bra som det hade kunnat. Jag tror att det är en del av anpassningen till den engelska fotbollen. Jag inledde rätt bra men jag tror det gjorde att förväntningarna ökade och alla trodde att jag skulle fortsätta i samma stil, säger Angel Di Maria till Sky Sports.

– Men fotbollen är så, ibland går det uppåt, ibland neråt. Det har tagit tid att anpassa mig i varje land där jag spelat innan. Jag måste fortsätta jobba hårt och fokusera på det jag vill, vilket är att göra så bra som möjligt, fortsätter han.

Angel Di Maria kom till United inför denna säsong från Real Madrid för 686 miljoner kronor.

Publicerad 2015-02-28 kl 23:34

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER