Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND

Diego Costa om avstängningen: “Jag ändrar inte på mig”

Foto: AP

Diego Costa spelade sin första match i helgen sedan stämplingen på Emre Can.
Anfallaren vill trots kritiken inte ändra på sin attityd.
-Jag kommer inte ändra på mitt spelsätt, säger Costa enligt Sky Sports.

Inför Chelseas ligacupfinal mot Tottenham är Diego Costa en av flera potentiella matchhjältar. Den Brasilien-födde spanjoren har dock kritiserats för sin tuffa och osportsliga spelstil, inte minst efter stämplingen på Liverpools Emre Can i semifinalmötet. 26-åringen menar att han inte tänker ändra på sin spelstil trots kritiken.

- Jag kommer inte ändra på mitt spelsätt, men jag vet nu att jag måste vara mer försiktig eftersom det inte är samma sak om jag eller någon annan gör det.  När jag gör något pratas det mer om det än om någon annan gör det.  Även om jag måste bli försiktigare kommer jag aldrig ändra mitt sätt att spela på, för det är tack vare det jag har kommit dit jag är.

I och med avstängningen har Diego Costa inte gjort mål sedan just PL-matchen mot Tottenham i slutet av januari, men anfallaren tror att det bara gäller att jobba hårt för att uppnå resultat.

- Nu ligger jag lite efter, men jag försöker göra mitt bästa och jobba hårt. Förhoppningsvis kommer jag vara hundraprocentig på söndag. Varje match jag spelar vill jag göra mål i, säger Diego Costa enligt Sky Sports.

Publicerad 2015-02-27 kl 11:02

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER