POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Djordjic till Blackpool i dagarna: "Det är nära nu"

Bojan Djordjic ser ut att återförenas med Ian Holloway.
De närmaste dagarna kan Blackpool-affären gå i lås.
- Det är nära, säger pappa Ranko till fotbollskanalen.se.

Som fotbollskanalen tidigare rapporterat väntas Bojan Djordjic återvända till engelsk fotboll. Hans gamle manager från Plymouth-tiden, Ian Holloway, har hört av sig – och parterna diskuterar för fullt.

- De står ganska nära varandra om man säger så, men vi får avvakta några dagar till för att få det bekräftat bara, säger Bojans pappa Ranko Djordjic till fotbollskanalen.se.

Det stämmer att Blackpool vill ha honom?
- Ja, absolut – allting stämmer med intresset. Men de är där någonstans fortfarande i sina diskussioner. Jag vet inte mycket mer än så just nu. Däremot hoppas jag att det löser sig snart.

Sedan tidigare står det klart att Bojan Djordjic bryter med ungerska Videoton, som värvade honom från AIK förra sommaren. Han har ett gediget förflutet i just Storbritannien – som ungdomsproffs i Manchester United och spel med Glasgow Rangers, Sheffield Wednesday och Plymouth.

Ranko Djordjic vill inte gå händelserna helt i förväg – för då vet han att sonen kan bli missnöjd.

- Allt jag säger kan en vacker dag användas emot mig (skratt). Nej, så illa är det väl inte. Men vi får vänta lite till, personligen hoppas jag att det kan avgöras snart, säger han.

Den gångna säsongen var Blackpool nykomling i Premier League, och trots en stark inledning blev det till sist nedflyttning i andradivisionen the Championship.

Publicerad 2011-06-21 kl 14:00
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå