Dramatisk avslutning när skadedrabbat United tog ny seger

Ett skadedrabbat Manchester United tog tre tunga poäng borta mot Watford.
Det avgörande målet kom i 90:e minuten där Schweinsteiger - via Watfordben - såg till att United sätter press på de övriga topplagen.

Till lördagens möte tvingades Louis van Gaal till en hel del förändringar i startelvan på grund av lagets allt mer välfyllda sjukstuga.

Michael Carrick, Anthony Martial, Marouane Fellaini, Antonio Valencia och Wayne Rooney var samtliga indisponibla till lördagens match.

Då valde den holländske tränaren att satsa på sin landsman Memphis Depay i anfallet - något som gav resultat direkt.

Drygt tio minuter in i matchen kom holländaren perfekt mellan två försvarare och stänkte - efter Ander Herreras eminenta inlägg - upp bollen i nättaket bakom en chanslös Heurelho Gomes i Watford-målet.

Uniteds skadelista skulle dock förlängas med ytterligare ett namn när Ander Herrera tvingades byta redan i den 25: minuten. In i hans plats kom Marcos Rojo.

Den argentinske försvararen visade sig inte från sin bästa sida när han i den 86:e minuten orsakade straff som Tory Deeney förvaltade till 1-1.

United kastade sig sedan fram med allt man hade för att åstadkomma ett segermål och det skulle också komma.

I den 90:e minuten sköt Bastian Schweinsteiger ur snäv vinkel in bollen i mål. Det skall tilläggas att den tyske mittfältaren fick god hjälp av straffmålskytten Deeney som gled in bollen i eget mål.

Segern innebär att Manchester United går upp i en tillfällig serieledning.