Dramatiskt slut på hett Walesderby

Swansea jagar ärkerivalen Cardiffs sjätteplats i engelska Championship, med tillhörande kvalspel till Premier League. På söndagen gästade Swansea Ninian Park i den walesiska huvudstaden för möte med just Cardiff.

Nathan Dyer gav gästerna ledningen redan efter elva minuter och målet blev halvlekens enda. Förre Newcastleanfallaren Michael Chopra kvitterade tio minuter in i halvlek nummer två och sedan dröjde det till matchens absoluta slutskede innan nästa mål kom.

Med två minuter kvar av ordinarie tid prickade inbytte Joe Allen, född 1990, in 2-1-målet som många trodde skulle bli matchavgörande. Men på tilläggstid bjuder domaren till och ger Cardiff en straff som var väldigt billick. Ross McCormack placerade den säkert i mål och matchen slutade 2-2

Publicerad 2009-04-05 kl 14:03