Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Drogba på väg att lämna Chelsea - för pengarna

Didier Drogba kan göra som Samuel Eto'o och flytta för pengarnas skull.
- Han kommer att gå till det lag som erbjuder mest pengar, säger agenten Thierno Seydi.

Den ivorianske storstjärnan Didier Drogbas kontrakt med Chelsea går ut efter säsongen. Enligt agenten Thierno Seydi har anfallaren tackat nej till en förlängning med Londonklubben.

- Han fick ett erbjudande på ett års förlängning med Chelsea. Det passar inte oss, säger Seydi till The Sun.

Agenten bekräftar även att Milan hört sig för angående 33-åringen. Den italienska klubben letar efter en ersättare till hjärtopererade Antonio Cassano.

- Milan kom med ett lånebud med köpoption, men jag sa nej direkt. Erbjudandet intresserade inte oss.

Enligt Seydi kommer Didier Drogba att göra som Samuel Eto'o, och flytta till den klubb som erbjuder det mest lukrativa kontraktet. Eto'o blev nyligen fotbollsvärldens bäst betalde spelare i ryska Anzji Machatjkala.

- Vid Didiers ålder har han ingenting kvar att bevisa som spelare. Han kommer att gå till det lag som erbjuder mest pengar. Det kan vara i USA, Ryssland, Qatar, eller någon annanstans i Asien.

- LA Galaxy är en möjlighet bland många andra. Han har kopplats ihop med Anzji i Ryssland, eftersom de betalar bra. Men varken Didier eller jag har fått några bud från dem, avslutar Seydi.

Drogba kom till Chelsea 2004 från Marseille. Han har vunnit pris som Afrikas bästa fotbollsspelare två gånger, säsongerna 06/07 och 09/10, och vann dessutom skytteligan i Premier League båda de åren.

Publicerad 2011-11-29 kl 09:58
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons