Drömmål av Berbatov mot Liverpool - bulgaren avgjorde derbyt med hattrick

Manchester United vann derbyt mot Liverpool efter ett hattrick av Dimitar Berbatov.

Manchester United startade matchen ursinnigt och skapade en hel del möjligheter utan att sätta dit ledningsmålet. Närmast var Nani när han bröt in från sin högerkant, men skottet blev riktigt misslyckat.

Strax före paus kunde ändå Dimitar Berbatov ge United ledningen på hörna. Fernando Torres markerade sin anfallskollega illa och kunde bara se på när bulgaren stillastående knoppa in ledningsmålet.

I den andra fortsätter United ånga på även om Liverpool är mer organiserade. Dimitar Berbatov sätter ändå 2-0 med en fantastisk bicycleta. Bulgaren tog ner ett inlägg och lade upp bollen till sig själv innan han slog in bollen via ribban bakom ryggen.

Bara minuter senare fäller Jonny Evans Fernando Torres i straffområdet och domare Webb dömer en soklar straff för Liverpool som Gerrard reducerar på.

Drygt fem minuter efter det är det O'Sheas tur att riva ner Torres strax utanför straffområdet. Gerrard gör ytterligare ett mål och kvitterar på frispark.

Men i matchens slutskede satte Dimitar Berbatov sitt tredje mål för kvällen - hans första hattrick i klubben.

Publicerad 2010-09-21 kl 08:14