Manchester United kunde knappast hoppas på en bättre start på den nya säsongen.
Chelsea kördes i kväll över i Premier League-premiären på Old Trafford.

Fjolårssäsongen blev inget vidare för Manchester United, då man slutade sexa i tabellen. I dag fick man dock en riktigt bra start på den nya säsongen när Chelsea gästade Old Trafford.

Nyförvärvet Harry Maguire gick direkt in i startelvan, där han bildade mittbackspar med Victor Nilsson Lindelöf. Även nyförvärvet från Crystal Palace, Aaron Wan-Bissaka, fanns med från start i United. I Chelsea fick Christian Pulisic, nyförvärvet från Borussia Dortmund, starta på bänken, precis som N’Golo Kanté, som har haft skadeproblem.

Chelsea var nära att få en drömstart på matchen då Tammy Abraham prickade stolpen redan efter knappa fyra minuters spel.

Det var dock United som skulle ta ledningen i matchen. Efter drygt en kvart spel gick Marcus Rashford omkull i straffområdet och United fick straff. Rashford klev själv fram och dunkade in 1-0 bakom Kepa i Chelsea-målet.

I andra halvleken utökade Anthony Martial Uniteds ledning. Anfallaren stod rätt framför mål och kunde enkelt trycka in bollen från nära håll när Anders Pereira slog in bollen från höger.

Bara minuter senare var det 3-0. Rashford fick en fin boll av Paul Pogba och kunde fri med Kepa kyligt rulla in sitt andra mål i matchen.

I den 81:a minuten skulle United även sätta 4-0, då inbytte nyförvärvet Daniel James via ett Chelsea-ben fick bollen i mål. Det skulle också bli slutresultatet.

I nästa omgång åker United till Molineux för att möta Wolverhampton, medan Chelsea tar emot Leicester i hemmapremiären på Stamford Bridge. Innan dess ska London-laget dock möta Liverpool i den europeiska supercupfinalen i Istanbul.

Manchester United: De Gea - Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw - Pogba McTominay, Pereira - Lingard, Rashford, Martial

Chelsea: Arrizabalaga - Azpilicueta, Christensen, Zouma, Emerson - Kovacic, Jorginho, Mount - Barkley, Pedro, Abraham