Drömstart för Moyes - West Ham körde över Bournemouth

David Moyes fick bästa tänkbara start i West Ham.
Londonlaget körde över Bournemouth med 4-0.
- Jag tycker att det var en otrolig insats, säger Moyes enligt BBC.

Efter att West Ham förlorade mot Leicester i den förra Premier League-omgången valde klubben att sparka tränaren Manuel Pellegrini. West Ham hade dock per omgående en ersättare på plats och ny huvudansvarig för laget blev David Moyes Under onsdagen gjorde han sin första match på posten sedan återkomsten när West Ham ställdes mot Bournemouth - och den slutade i dur.

Mark Noble gjorde 1-0 i den 17:e minuten och åtta minuter senare utökade Sebastien Haller West Hams ledning till 2-0 med en konstspark. Innan den första halvleken var slut gjorde även Londonlaget 3-0 och den gången var det Mark Noble som förvaltade en straff.

I matchens andra akt satte Felipe Anderson spiken i kistan i den 66:e minuten då han gjorde 4-0, vilket blev matchens slutresultat.

- Jag tycker att det var en otrolig insats och ett otroligt resultat. Bournemouth är ett riktigt bra lag. De kan såra vilket lag som helst när de har sin dag. Det kunde ha blivit mer, vi missade några chanser, men jag tar det (här resultatet), säger David Moyes efter matchen, enligt BBC.

West Ham ligger på 16:e plats i Premier League, Bournemouth å sin sida ligger på 18:e plats.