Dunderskott i PL-debuten - nykomlingen tog första segern

Det blev en minst sagt lyckad Premier League-debut för Christhian Stuani. Middlesbrough-anfallaren bombade in 1-0 i bortre krysset och gjorde sedan även 2-0 när Sunderland besegrades med 2-1.

Christhian Stuani kommer nog inte glömma sin Premier League-debut i första taget. Uruguayanen satt på bänken hela matchen i Middlesbrough 1-1-premiär mot Stoke, men mot Sunderland fick anfallaren chansen att starta. Och som han tackade för förtroendet.

I den 13:e minuten skickade Stuani iväg en riktig häxpipa som gick in i det bortre krysset. Ett fantastiskt skott som betydde 1-0 för Middlesbrough.

Precis innan halvtidsvilan utökade "Boro" ledningen efter ett vackert anfall. Alvaro Negredo gav anfallskollegan Stuani öppet mål med en fin framspelning och uruguayanen blev tvåmålsskytt.

Det blev en spännande avslutning på matchen efter att Patrick van Aanholt reducerat i den 71:a minuten. Men kvitteringen uteblev och Middlesbrough vann med 2-1.

I den 81:a minuten fick svenske anfallaren Joel Asoro hoppa in i matchen och göra Premier League-debut. Asoro blev i och med inhoppet den yngste Sunderland-spelaren någonsin i ligan, 17 år och 117 dagar gammal.

I Sunderland har nye managern David Moyes fått en tung start med två raka förluster.